Gerald en Nelinda verzorgen de worship tijdens de Dutch Week van 16 tot 22 juli op Vakantiepark Les Pas Opton van Spring Harvest Holidays in Frankrijk.

Spring Harvest Holidays is een Britse christelijke organisatie die het internationale vakantiepark Le Pas Opton beheert in Frankrijk. Naast het feit dat Le Pas Opton een prachtig park is, is het tevens een bijzondere plek waar Gods aanwezigheid merkbaar is. Hier word je geestelijk verkwikt en kom je echt tot rust.

Op deze veilige plek voor het hele gezin, kun je vrijblijvend deelnemen aan onze programma’s. Je wordt ongetwijfeld verrast door de hartelijke en vriendelijke sfeer. Le Pas Opton is een plek waar je je snel thuis zult voelen en nieuwe vrienden zult maken.

Onze gasten laten ons telkens weer weten dat Le Pas Opton een hele speciale plek is voor hen. Een plek waar je niet alleen herstel en ontspanning ervaart, maar waar je geloof wordt vernieuwd, waar je moed en kracht ontvangt voor het dagelijks leven en waar familierelaties versterkt worden.

De combinatie van een leuk vakantiepark met een mooie ligging, een hartelijke sfeer, vriendelijke medewerkers en een inspirerend geestelijk programma zorgen ervoor dat onze gasten steeds weer terugkomen.

Le Pas Opton heeft een internationale sfeer waarbij Engels de voertaal is. Veel gasten komen hier elk jaar terug om te ontspannen, bij te tanken of gewoon om medegelovigen te ontmoeten. Maar ook om deel te nemen aan de vele vrijetijdsactiviteiten, zoals wellness-behandelingen, uitstapjes in de omgeving of de dagelijkse ochtenddienst.

Ligging

Le Pas Opton is gelegen aan de westkust van Frankrijk, in de Vendée, slechts enkele kilometers verwijderd van de schitterende Atlantische kust. Het kustgedeelte van de Vendée heeft het zelfde aantal zonuren als de kust van de Middellandse Zee. Daarom wordt dit gedeelte ook wel ‘Côte de Lumière’ – kust van het licht genoemd. De witte zandstranden zijn ongerept. De warme golfstroom zorgt voor aangename watertemperaturen tot 26 graden. Je kunt hier heerlijk zwemmen en zonnebaden.

Interesse in dit vakantiepark voor uw eigen vakantie? Kijk dan even op de website.

Tips & feitjes

Kijk voor meer info op: www.springharvestholidays.com

Troost

On tour

08 maart 2019 - Wateringen

Gerald Troost in concert

22 maart 2019 - Hoogkerk

PAASTOUR met Gerald & Nelinda Troost