Liefde van je leven

‘Brandstof voor prille en langdurige relaties’

Willen jullie investeren in een sprankelende relatie? Of gewoon weer eens de tijd nemen voor een verdiepingsslag? Geef je samen op voor dit unieke weekend!
Op een inspirerende plek in het midden van Nederland willen verschillende bekende sprekers je helpen om jullie relatie verder te verdiepen! In dit weekend denken we na over de thema’s: hart tot hart’, ‘huid op huid’ en ‘samen geloven’. Natuurlijk genieten we ook van muziek, heerlijke lunches en een driegangendiner! Ben je erbij 20 – 22 mei 2022?

Geef je op via www.events4christ.nl/liefdevanjeleven

 

Sprekers

Gerald Troost is een bekend zanger, schrijver en spreker. Naast het uitbrengen van de bruiloft cd ‘Ons moment’ schreef hij samen met Nelinda het boek ‘Liefde van je leven’ over relaties. Graag investeren ze samen in sprankelende relaties die tegen een stootje kunnen!

Nelinda Troost is één van de voorgangers van Mozaiek0318. Daarnaast spreekt ze regelmatig voor de EO, Opwekking en op andere grote evenementen.

Jan Pool is een bekend schrijver en inspirator met een grote ervaring en wijsheid. Hij schreef boeken over communicatie en het vinden van je bestemming. Jan is getrouwd met Marijke.

Troost

On tour