Tijd van je leven – een boost in persoonlijke groei

Ben je op zoek naar geestelijke en persoonlijke groei? Sta je gevoelsmatig op een kruispunt in je leven? Ooit weleens echt de tijd genomen om te ontdekken wat jouw persoonlijke missie is?

Graag neem ik je samen met een aantal van de beste trainers en inspirators mee in een avontuur van geestelijke en persoonlijke groei. Op een landgoed in het midden van het land gaan we een goede tijd hebben en zeker progressie boeken!

Investeer jij drie zaterdagen in jezelf? Let op: er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

Sprekers

Arie de Rover – een landelijk bekend spreker die bevlogen onderwijst over identiteit en de genade van God. Met pakkende praktijk voorbeelden is Arie in staat om mensen echt stil te zetten en op de echt belangrijke dingen te wijzen.

Jan Pool – Jan Pool is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’. Jan richt zich fulltime op zijn landelijke bediening om mensen te inspireren om God te zoeken en heel dicht bij Hem te blijven.

Nelinda Troost – een aanbiddingsleider en één van de voorgangers binnen de bekende kerk Mozaïek die graag vertelt hoe God mensen onverwacht uit hun comfortzone wil roepen om een verschil te maken.

Eugene Poppe – is de oprichter van Leadershipdynamics. Door de jaren heen heeft hij als trainer en mentor veel mensen mogen helpen in het ontwikkelen van hun geestelijke leiderschapsvaardigheden.

Gerald Troost – Gerald is een bevlogen creatief ondernemer die naast zijn passie voor muziek ook graag betrokken is in persoonlijke en geestelijke groeiprocessen van mensen. Met zijn aanstekelijk enthousiasme weet hij op een natuurlijk manier dichtbij te komen om van daaruit te motiveren en groei mogelijk te maken

Investering
€299,- inclusief reserveringskosten, koffie/thee, versnaperingen, sprekers, materialen.

Datums
8, 15, 22 januari

Locatie
Landgoed Groot Abbelaar, Barneveldsestraat 24 Renswoude.

Reserveren
https://www.eventsforchrist.nl/event/coaching-traject-tijd-van-je-leven

Troost

On tour