TROOST PRODUCTIES


Troost Producties is een uitgeverij van cd’s, boeken, columns en videoboodschappen. Tevens organiseert Troost Producties concerttournees en inspirerende trainingen!

Vanuit een christelijke levensvisie heeft Troost Producties kwalitatief hoogwaardige producten en diensten ontwikkeld, die een brede Nederlandse doelgroep aanspreken. Om de hoge kwaliteitsstandaard te kunnen waarborgen, werkt het team van Troost Producties met professionele musici, producers, geluidstechnici en vormgevers.

Onze kernwaarden zijn inspiratie, innovatie en klantgerichtheid.

Inspiratie – het woord inspiratie is ontstaan vanuit het Latijnse ‘spiritus’. Spiritus betekent ‘Geest’ en het team van Troost Producties wil in de dagelijkse besluiten zich laten inspireren door de Geest van God. We willen dit graag concreet vormgeven door de Bijbel als gezaghebbend woord van God te aanvaarden en ons dienstbaar op te stellen naar andere mensen.

Innovatie – we willen producten en diensten ontwikkelen met een origineel en vernieuwend karakter. We geven dit concreet vorm door een open en onbevooroordeelde werkwijze, die verder wil reiken dan vastomlijnde kaders.

Klantgerichtheid – graag zoeken we samen met de klant naar de ‘juiste toon’ binnen onze dienstverlening, zoals een concert of spreekbeurt. We geven dit concreet vorm door een heldere en open communicatie voor en tijdens de activiteiten!

Enkele feiten

Wie is Gerald Troost

Troost producties

Ambassadeurschap

Huize Troost

Belangrijkste beslissing

Troost

On tour


25 januari 2020 - Lisse, Ruishornlaan 33

CD TOUR ALLES NIEUW

08 februari 2020 - Veenendaal, Aller Erf

CD TOUR ALLES NIEUW

30 maart 2020 - Rome

Romantisch Rome

Laatste

Nieuws


24 oktober 2019

Reis van Belofte 2020