Deze zomer zullen Gerald en Nelinda diverse optredens geven en aanbidding leiden in Frankrijk.

Dit zal zijn tijdens de Dutch Week van 16 tot 22 juli op Vakantiepark Les Pas Opton van Spring Harvest Holidays in Frankrijk.

Spring Harvest Holidays is een Britse christelijke organisatie die het internationale vakantiepark Le Pas Opton beheert in Frankrijk. Naast het feit dat Le Pas Opton een prachtig park is, is het tevens een bijzondere plek waar Gods aanwezigheid merkbaar is. Hier word je geestelijk verkwikt en kom je echt tot rust.

Op deze veilige plek voor het hele gezin, kun je vrijblijvend deelnemen aan onze programma’s. Je wordt ongetwijfeld verrast door de hartelijke en vriendelijke sfeer. Le Pas Opton is een plek waar je je snel thuis zult voelen en nieuwe vrienden zult maken. Voor meer informatie kun je kijken op hun website.

Van 22 juli t/m 4 augustus zijn Gerald en Nelinda te vinden op La Bonne Source. In de vallei van ‘Moulin de Gany’, tussen de flora en fauna van de Correze en aan de oevers van rivier de Loyre, vindt je het uitgestrekte domein van La Bonne Source. Zonnig weer, midden in de natuur, ruime plaatsen, leuke contacten, kinderen die zich vermaken in het zwembad, in het riviertje de Loyre of tijdens onze activiteiten: La Bonne Source biedt u een vakantieplek waar u zich als christen echt thuis kunt voelen. Behalve de christelijke identiteit kenmerkt de camping zich door haar schoonheid, ruim opgezette karakter en gemoedelijke sfeer. Ze bieden een beperkt maar gezellig programma voor jong tot oud en de camping is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder. Kijk voor meer informatie en een sfeerimpressie op de website.

Laatste

Nieuws