Tijd van je leven – een boost in persoonlijke groei

Ben je op zoek naar geestelijke en persoonlijke groei? Sta je gevoelsmatig op een kruispunt in je leven? Ooit weleens echt de tijd genomen om te ontdekken wat jouw persoonlijke missie is?

Graag neem ik je samen met een aantal van de beste trainers en inspirators mee in een avontuur van geestelijke en persoonlijke groei. Op een landgoed in het midden van het land gaan we een goede tijd hebben en zeker progressie boeken!

Investeer jij vier zaterdagen in jezelf? Let op: er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

 

Sprekers:

Jan Pool – Jan is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’.

Arie de Rover – een landelijk bekend spreker die bevlogen onderwijst over identiteit en de genade van God. Met pakkende praktijkvoorbeelden is Arie in staat om mensen echt stil te zetten en op de echt belangrijke dingen te wijzen.

Hans Groeneboer – Hans is een landelijk bekend coach, therapeut en oprichter van de organisatie Koinonia. Hans werkt vanuit de contextuele benadering. Hans schrijft: ‘Veranderingen die door verbinding zijn ontstaan, zullen beklijven’.

Nelinda Troost –Nelinda is één van de voorgangers binnen de bekende kerk Mozaïek die graag vertelt hoe God mensen onverwacht uit hun comfortzone wil roepen om een verschil te maken. Samen met Gerald verzorgt Nelinda regelmatig optredens.

Jan van Meerveld – Jan is oprichter van Keys. Keys is een dynamische organisatie die mensen helpt om zicht te krijgen op hun talenten, gaven en bestemming. Jan schrijft: ‘Het is schitterend om te zien wat er gebeurt op het moment dat iemand inzicht krijgt in de unieke eigenschappen en talenten. Het raakt de essentie van bestaan en opent op indrukwekkende wijze groei en leven. Mensen, teams en organisaties in beweging zien komen en een impact volle bijdrage gaan hebben voor de transformatie van de wereld’.

Petri Stalenhoef – Petri is een mensgerichte trainer en coach die energie krijgt van het ontwikkelen van mensen. Haar motto: First connect, than lead. Dat begint bij weten wie je zelf bent en daar ook de tijd voor nemen. Petri is getrouwd met Marcel en samen hebben zij drie kinderen.

Gerald Troost – Gerald is een bevlogen creatief ondernemer die naast zijn passie voor muziek ook graag betrokken is in persoonlijke en geestelijke groeiprocessen van mensen. Met zijn aanstekelijk enthousiasme weet hij op een natuurlijk manier dichtbij te komen om van daaruit te motiveren en groei mogelijk te maken

 

Investering:
€499,- inclusief reserveringskosten, koffie/thee, uitgebreide lunch, versnaperingen, sprekers, muziek & materialen.

Datums:
29 oktober, 19 november, 26 november en 3 december 2022

Locatie:
Landgoed Groot Abbelaar, Barneveldsestraat 24 Renswoude.

Reserveren
https://www.eventsforchrist.nl/event/coachingtraject-tijd-van-je-leven-2022

Laatste

Nieuws