Boekingen


Gerald Troost is een professionele artiest die zich weet te onderscheiden door een diepe tekstuele inhoud te combineren met een frisse muzikale omlijsting en een overtuigende podiumpresentatie! Gerald krijgt regelmatig enthousiaste en ontroerende mailtjes van mensen die geraakt zijn door een concert.

Naast de grote bandconcerten, concerten in kleine bezetting of spreekbeurten is Gerald ook te boeken voor onderstaande gelegenheden.

Voor het boeken van Gerald Troost kun je bellen met het nummer 06-52233210 of een email sturen naar info@geraldtroost.nl

Gerald Troost zingt tijdens een kerkdienst

Een kerkdienst mag speciaal zijn. Dat kan op allerlei manieren, maar met de inbreng van Gerald wordt het dat zeker. Gerald kan met (professionele!) of zonder band komen en naast eigen liederen, ook eventueel samen met zijn vrouw Nelinda de samenzang leiden. En heel graag deelt hij zijn levens- en geloofslessen in een preek. Een boodschap voor het leven van nu, waarbij er een bijzondere klik is met jongeren.

Gerald en Nelinda Troost zingen tijdens een bruiloftdienst

Een optreden van Gerald en Nelinda is een echte meerwaarde voor de meest onvergetelijke dag van jullie leven! Gerald heeft een aantal zeer toepasselijke bruiloftsliedjes geschreven als ‘Ons moment’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Wacht op mij’. Ook verschillende nummers met een diepe geestelijke inhoud zijn toepasselijk voor in een bruiloftsdienst. Beluister de cd ‘Ons moment’ en laat je inspireren.

Gerald Troost zingt tijdens een herdenkingsdienst

“Geef mij de moed nu de hoop lijkt weggegaan en ik het zonlicht niet kan zien.” Eén van de teksten uit het album ‘Woorden van Troost’, waarop ook ‘Veilig in uw armen’, ‘De Hemel’ en ‘Zoveel vragen’ staan. Liederen speciaal voor momenten waarop we rouwen en mensen herdenken. De bijdrage van Gerald in een herdenkingsdienst zal de mensen helpen om hun verdriet kwijt te kunnen en troost te vinden in de muziek en het moment.

Gerald Troost  samen met een koor

Verschillende mooie liedjes als 100%, Onderweg, Neem Uw plaats en Open boek zijn bijzonder geschikt om uit te voeren met een kwalitatief goed gospelkoor. Ook zijn er van deze nummers uitgebreide koorarrangementen beschikbaar! Graag onderzoeken Gerald & Nelinda Troost de mogelijkheden om een muzikale samenwerking aan te gaan met uw koor of zanggroep.

Gerald Troost zingt tijdens een benefietavond

Voor verschillende hulporganisaties heeft Gerald veel gereisd. Hij heeft met zijn eigen ogen gezien dat door de inzet van velen een verschil kan worden gemaakt in de levens van de allerarmsten. Op het album ‘Wereld van verschil’ staan verschillende multiculturele liedjes. Graag denkt Gerald mee om jouw benefietconcert tot een indrukwekkend evenement te maken.

Gerald Troost zingt tijdens een schoolviering

Gerald heeft een gave om op een enthousiaste en directe manier met tieners te communiceren. Al tientallen keren heeft Gerald op een muzikale wijze een paas- en kerstviering mogen invullen, bijvoorbeeld. Gerald heeft de gewoonte om tijdens scholenconcerten de tieners te betrekken bij het programma en volop de interactie te zoeken.

Troost

On tour