Samenwerking Gerald Troost en Reyer: dance! 

Gerald Troost is al 18 jaar actief en gewaardeerd als gospelzanger. Zijn geheim? Misschien wel dat hij bereid is om zijn werk met de tijd mee te laten gaan. Dat geldt zeker voor zijn komende cd ‘Luid en Duidelijk’. Hij besloot 9 van zijn liedjes in een nieuw, verrassend jasje te steken: dance!

Concert
Gerald schakelde voor het remixen producer Reyer in. Het resultaat van de samenwerking is vet: bekende liedjes van Gerald in de eigentijdse dancestijl van Reyer. De nummers worden gebundeld op het album Luid & Duidelijk, dat op vrijdag 15 februari 2019 uitkomt. Op deze dag presenteert Gerald zijn muzikale avontuur in De Basiliek in Veenendaal.

Leuk programma
De presentatie van Geralds nieuwe album ‘Luid & Duidelijk’ belooft een verrassende en afwisselende avond te worden. De bezoekers genieten niet alleen van Geralds nieuwe nummers, ook treden diverse andere artiesten op. Reyer zingt eigen repertoire en rapgroep De Rechtstaat deelt hun tofste nummers. Dansgroep Mind Connected trakteert op dynamische dansmoves en freestyler Josh geeft een indrukwekkende voetbalshow.

Kaarten
Iedereen die zin heeft in een gezellige avond met topartiesten, moderne muziek, dans én een rake boodschap is meer dan welkom. De albumpresentatie is zeker ook voor jongeren een echte aanrader! Kaarten voor de albumpresentatie zijn te koop via De Basiliek en kosten € 12,95 per stuk. Meer informatie? Ga naar geraldtroost.nl.

 

Laatste

Nieuws