LAATSTE NIEUWS

NIEUWE CD WITTE VLAG KOMT ERAAN
30 januari 2017 geplaatst

De nieuwe cd van gospelzanger Gerald Troost heeft als titel: ‘WITTE VLAG’. De cd neemt je mee in een eerlijk en persoonlijk proces van loslaten en vertrouwen. Hoe leer je in een onzekere wereld je eigen agenda los te laten en God te vertrouwen? Een mooi voorbeeld is het liedje ‘AL DIE TIJD NAAR U VERLANGD’ waarin het verlangen naar innerlijke vrijheid wordt bezongen. Dankzij de bijdrage van cellist Luca Genta is dit lied een van de hoogtepunten van de cd.

GTR-witte vlag_cover_DEF

Lees meer

Lees meer

TIP VOOR VALENTIJNSDAG: CONCERT MET GERALD TROOST
30 januari 2017 geplaatst

Verras je geliefde met een romantisch avondje uit

Valentijnsdag komt er weer aan. Vinden veel mensen het maar een commercieel feest, toch is het een goede stok achter de deur om eropuit te gaan met je geliefde. En daar spelen Gerald Troost en zijn vrouw Nelinda op in met hun Valentijnsconcert in de Basiliek. “Het is niet dat wij zoveel met Valentijnsdag hebben, maar het is zo belangrijk voor partners om bewust een moment voor elkaar vrij te maken! Daar willen we met ons optreden een schakeltje in zijn.” Lees meer

Lees meer

MET GERALD NAAR OOSTENRIJK?
21 november 2016 geplaatst

Van 21 januari tot 28 januari 2017 hopen we een toffe week te hebben met een groep jonge en sportieve gasten (18-30 jaar)
Stel je eens voor. Overdag volop sneeuwpret en in de avonduren veel muziek en inspiratie.Via www.beter-uit.nl kun je reserveren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Lees meer

TROOST ON TOUR


WEBSHOP

TROOST TV

Reacties zijn gesloten.