TROOST TRAINT


Vanuit bijna twintig jaar ervaring op het gebied van muziek, liedschrijven, trainen en ondernemen gaat Gerald graag met jou in gesprek. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

 

 TEAMBUILDING
‘VIER DE VERSCHILLEN’
Wil jij bouwen aan je team of investeren in je familie? Zoek je naar meer onderling vertrouwen en betere resultaten? Nodig Gerald een dagdeel uit voor een dynamische training met muziek, uitleg over de motivatietest DISC, interactieve werkvormen en altijd een vleugje humor. Een aanrader!

 


PIANOLESSEN
‘MUZIKALE INSPIRATIE VOOR EEN NIEUWE GENERATIE’
Wil jij graag piano leren spelen? Zou jij nog beter je muzikale ideeën willen vormgeven of meer wegwijs willen worden in de boeiende wereld van muziek? Gerald is al jaren een enthousiaste pianodocent gebleken, die graag samen met jou het muzikale avontuur aangaat!

 


ARTIESTEN TRAINING 2.0
‘THE NEXT LEVEL’
Dit is onze specialiteit! Beginnen artiesten op weg helpen in de verschillende facetten van het vak. Van liedjesschrijven tot podiumpresentatie. Van het opstarten van een eigen onderneming tot de geestelijke aspecten binnen jouw muzikale werk. We drinken graag een bak koffie om te luisteren en te onderzoeken hoe en waar we jou kunnen helpen.

Troost

On tour


20 december 2017 - Benthuizen

Kerst Tour

22 december 2017 - Urk

Kerst Tour