Huize Troost


Missie:
Als je om je heen kijkt, valt het steeds meer op. Je ziet een wereld die steeds sneller voortraast en misschien voel jij je soms opgaan in een grijze massa. Wij geloven in de kracht van kleinschaligheid!

Huize Troost is een familie van verschillende mensen en het is onze missie om zoekende mensen thuis te brengen bij het vaderhart van God. We willen dit doen door aanbiddingsavonden te organiseren, waarbij echtheid, kleinschaligheid en intimiteit met God belangrijke elementen zijn.

Onze Huizen:

Onze eerste activiteit zijn verschillende inspirerende en muzikale open huizen die we ‘Huis van aanbidding’ noemen. Tijdens een ‘Huis van aanbidding’ kun je zelfgeschreven liedjes en eigentijdse aanbiddingsmuziek verwachten. Naast een inspirerende spreker zullen er ook regelmatig gastoptredens zijn van bekende artiesten.

De eerste reacties van bezoekers zijn bijzonder positief.
“Een verrassende en open sfeer. Het was buiten, je voelde de wind. Je was echt even weg. Er is veel plek voor beleving en je mag God aanbidden zoals jij je voelt. Harmonieus!”

Word deel van onze familie:
Bid voor onze missie!
Bezoek onze huizen!
Beleef de gastvrijheid!

Reactie van een bezoeker:
‘Ik vond het bijzonder om te merken dat ‘Huis van aanbidding’ meer is dan een muzikale avond. Mensen zijn echt geïnteresseerd in je verhaal’!

In de toekomst willen we naast een maandelijkse  ‘Huis van aanbidding’ ook een ‘Huis van herstel’ en een ‘Huis van ontmoeting’ ontwikkelen. Om deze ideeën goed vorm te kunnen geven zijn we op zoek naar een eigen locatie. We zouden het op prijs stellen als je hierin wilt meedenken.

Ontdek het zelf en bouw mee door lid te worden van onze nieuwsbrief of een gift over te maken.

Ontdek meer via www.huizetroost.nl

Troost

On tour


20 december 2017 - Benthuizen

Kerst Tour

22 december 2017 - Urk

Kerst Tour